Loading...

Menuer

En godt vedligeholdt markise holder længere!

Tag hul på sommeren med markiserens

Hvis du har brug for at få frisket din markise op inden sommeren for alvor tager fat, kan du med fordel kontakte vores renseri, som bl.a. har specialiseret sig i markiserens og vask af markiser.

Hvis du synes, at din markise er en smule medtaget, kan det være en god ide at sende den til en omgang markiserens. Efter behandlingen anbefaler vi, at du overvejer en imprægnering, der er med til at gøre markisen vandafvisende og ekstra modstandsdygtig overfor UV-stråling, som kan medvirke til, at stoffet nedbrydes hurtigere end ellers.

Hvordan vasker I markiser?

Når du skal have markisen klar til markiserens, er det naturligvis kun stoffet, der skal indleveres til os. Herefter vasker vi markisen i hånden, da der er sømme og syninger, som helst skal skånes for det slid, der følger med vask i maskine.

Vores særlige sæbe er sammensat, så det fjerner 80-100% af alger, eventuelle skimmelsvampe og plamager af mug.

Vi afhenter og leverer markisen

Vi har gennem mange år opbygget en fast kreds af kunder over hele landet. Disse kunder servicerer vi med vores landsdækkende transportservice, hvor du for kr. 200,- kan bestille afhentning og levering af dine varer. Flere gange om ugen kommer vi til Fyn og Jylland – tjek vores køreplan, så du kan se, hvor og hvornår du kan aflevere dine effekter. Så skal du have udført en markiserens, så står vi klar til at hjælpe dig lige meget hvor i landet du er.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.