Loading...

Menuer

Et godt vedligeholdt telt holder længere!
Teltrens, teltvask

Bliv klar til sommerens trekkingtur med teltrens!

Teltrens og teltvask er ikke kun et spørgsmål om æstetik. Det er en vigtig del i vedligeholdelsen af dit friluftsudstyr og generelt en god investering, hvis du vil forlænge levetiden på alle former for telte.

Hvilke telttyper kan I behandle?

Med vores super specialiserede renseri kan vi tage os af alle former for teltrens, teltvask og imprægnering – lige fra rens af tipier, campingfortelte, middelaldertelte til de mere traditionelle familietelte.

Vores unikke metoder tager hensyn til de mange sømme og detaljer, der ofte er på teltene.

Det er i virkeligheden disse elementer, som bliver unødigt slidt ved maskinvasken og dermed øger risikoen for, at sømmene går i stykker.

Hvordan foretager I teltvask?

Teltrens, teltvask og eventuel imprægnering foregår i de store renserihaller, hvor vi har plads til at vaske teltene i hånden. Vask i hånden er en meget effektiv metode, som samtidig er skånsom mod sømme og detaljer på teltene – uanset om det er en tipi, et middelaldertelt eller et fortelt, vi har under behandling.

Sæben, vi anvender, er en særlig udviklet formel, der fjerner 80-100% af mug, skimmelsvamp, alger og øvrige partikler, der kan være skadelige for stoffets holdbarhed.

Afhentning og levering af telte til teltrens og vask

Vi har en landsækkende service, hvor du for kun kr. 200,- kan få afhentet og leveret dit telt i forbindelse med teltrens og teltvask.

Vi tager turen til Fyn og Jylland flere gange ugentligt, og du er mere end velkommen til at kontakte os for mere information omkring transport.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.