Loading...

Menuer

Et godt vedligeholdt møbel holder længere!
Teltrens, teltvask

Møbelrens genopliver dine møbler

Møbelrens giver dig ”nye” møbler. Heldigvis har man i dag større fokus på genbrug og flere indretter sig med arvestykker og loppefund. Har du brug for en omgang rens af møbler fra loft, kælder eller loppemarked er du kommet til det rigtige sted.

Møbelrens gennem generationer

I årtier har vi drevet vores virksomhed inden for rens af møbler, tæpper og andre store og uhåndterlige effekter. Vi er med andre ord specialister og ved det, der er vær at vide omkring møbelrens og tæpperens. En viden, som vi naturligvis deler med dig og bruger på bedste vis, når du kommer forbi for at få genoplivet møbler, som trænger til en opfriskende vask og rens.

Hvorfor vælge møbelrens?

Du vil blive overrasket, når du ser forskellen på ”før og efter”. Mange gange kan man – heldigvis – ikke se, hvor meget en rens af møbler ville være en god ide, der frisker og giver mere liv til møblerne. Måske har dine møbler været brugt flittigt i mange år og når du hver dag ser dem, ser du samtidig ikke, hvordan de gradvist bliver snavsede.

Vælger du en møbelrens, vil du bliver behageligt overrasket over, at få nye gamle møbler.

Hvordan får jeg mine møbler til rens?

Vi har kunder i hele landet og kan med vores landsdækkende fragtservice tilbyde dig at afhente og levere dine møbler. Vores biler er i Jylland og på Fyn flere gange om ugen, hvor vi kommer til de fleste større byer – tjek vores køreplaner og se, hvornår vi er i dit område.

 

Kontakt os allerede i dag for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at shine dine møbler op med en møbelrens.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.