Loading...

Menuer

Et godt vedligeholdt sejl holder længere!

Mere glæde på båden efter sejlrens og sejlvask

Der er fart over feltet, når vinden får fat i sejlene på en frisk sommerdag med god vind.
Sejlene skal stå model til vind og vejr, og du kan med fordel gøre en sejlrens og sejlvask til en fast del af den årlige vedligeholdelse af båden.

På en sejlbåd er sejlene vigtige for fremdriften, og de skal kunne tåle både vind og vand. Med en sejlrens og sejlvask får du vasket saltkrystallernes fra havvandet ud og fjernet eventuelle algerester i en skånsom proces, der er effektiv uden at sejldugen på nogen måde lider overlast.

Hvordan foregår vask og rens af sejl?

I vores særlige vaskefaciliteter er det muligt for os at håndvaske dine sejl med unikke metoder, som vi gennem vores mange år i branchen har udviklet og forfinet. Det mest effektive er en form for håndvask, hvor 80-100% af alle alger, salte og andre partikler vaskes ud af dugen og forlænger sejlets levetid igennem vores sejlvask.

Selvom det umiddelbart lyder noget omstændeligt med en sejlrens eller en vask af dine sejl, er processen faktisk ganske enkel – efterfølgende anbefaler vi imprægnering for ekstra beskyttelse.

Hvordan får jeg mine sejl til rens?

Vores renseri er eksperter i at håndtere store besværlige effekter, og det har givet os en fast og loyal kreds af kunder over hele landet. For at betjene dem bedst muligt er vores biler flere gange om ugen i Jylland og på Fyn, hvor det vi afhenter og leverer materialer, der skal eller har været til sejlrens og sejlvask.
Du er altid velkommen til at forhøre dig om vores transportservice.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.