Loading...

Menuer

En godt vedligeholdt pavillon holder længere!
Teltrens, teltvask

Pavillonrens er en god måde at genbruge dine pavilloner på

Pavillonrens – Pavilloner til hverdag og fest. Har du brug for at få renset dine pavilloner for at gøre klar til fødselsdag, bryllup eller andre festlige lejligheder, kan vi hjælpe dig med effektiv pavillonrens- og vask.

Nogle vælger de billige engangspavilloner, og andre har valgt at satse på de lidt mere robuste udgaver, der med den rigtige pleje kan bruges igen og igen. Skal pavillonerne genbruges, anbefaler vi, at du en gang om året sender dem til pavillonrens, hvor en vask og en imprægnering vil forlænge levetiden betragteligt.

Pavilloner holder længere med pavillonrens

Når du gentagne gange hiver pavillonerne frem fra kælder, loft eller hvor du nu opbevarer dem, når de ikke er i brug, er det en god ide, at du får foretaget en grundig rens, vask og imprægnering af dem. I den proces fjernes 80-100% af mug, skimmel og de alger, der måtte have fået fodfæste i den nedpakkede tilstand. Vi kan hjælpe med pavillonrens- og vask.

Hvad sker der ved en rens af pavilloner?

Det er vigtigt at få rengjort materialet, som pavillonen er fremstillet i, på en effektiv og skånsom måde. Det betyder i praksis, at maskinevask ikke er en velegnet metode, da det medfører for megen slid på fx sømme og detaljer. Istedet anvender vi en særlig vaskemetode, som vi har udviklet gennem mange år i renseribranchen.

Pavillonrens er håndvask

Vaskemetoden, som vi anvender ved pavillonrens- og vask, er håndvask i nogle enorme kar med særligt bløde vaskebørster, der ikke slider på materialet, men som samtidig virker mod langt de fleste af de plamager og skjolder, der kommer på pavillonens overside efter den har været i brug udendørs.

Med vores landsdækkende fragtservice kommer vi til Fyn og Jylland flere gange om ugen og kan derfor tilbyde dig afhentning og levering af dine forskellige effekter – ikke mindst ved rens, vask og imprægnering af pavilloner.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.