Loading...

Menuer

En godt vedligeholdt parasol holder længere!
Teltrens, teltvask

Parasolrens gør dig og din café forårsklar

Klar til at caféfolket kan nyde solens første stråler, og klar til, at de kan finde skygge på de varme dage. Derudover kan en imprægnering efter parasolrens og vask af din parasol beskytte mod UV-stråling.

Netop den stærke UV-stråling er ikke alene skadelig for vores hud; den er også med til at nedbryde stoffet, som din parasol er fremstillet af. En imprægnering virker ikke alene beskyttende i forhold til solstråler, men gør også parasollen vandafvisende og smudsafvisende; hvilket er yderst bekvemt, når der er tale om de store professionelt fremstillede parasoller, der fast står ude hele sommeren.

Parasolrens skal være skånsom og effektiv…

– så der ikke forekommer slid på syninger og materialer. Maskinevask er absolut no-go.
I stedet foretager vi vores parasolrens, vask og imprægnering af parasoller med håndkraft, hvor der anvendes særlige teknikker og vaskemetoder, som vi gennem årene har udviklet netop for at kunne vaske, så materialerne bliver rene uden risiko for at sømme og besætninger slides i stykker.

Hvordan får jeg fragtet min parasol til jer?

Transporten af en traditionel parasol, som du kender den fra haven er ikke umiddelbart nogen udfordring at få flyttet fra A til B. Det bliver mere besværligt, når det drejer sig om de store professionelt fremstillede parasoller, der ofte står hos cafeer og restauranter med udendørs servering – disse skal jo også have en parasolrens i ny og næ – ikke mindst hvis de står bymiljøer, hvor de er udsat for due- og mågeekskrementer.
I den situation tilbyder vi landssækkende transport til og fra rens, vask og imprægnering af parasollen.

Kontakt os

Landsdækkende service: Afhentning og levering kun kr. 200,00.